SUIZAN Dozuki - 150 mm Japonská pila

SUIZAN

SU_ 4309

Nový produkt

Japonská pila SUIZAN Dozuki - 150 mm

Více informací

Skladem na prodejně

809 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

visa

Více informací

Speciální tažná pila označovaná v Asii jako Nokogiri, je specifická v systému řezání. Na rozdíl od klasických pil používaných v Evopě se k řezání používá směr tahem, který vyniká vysoce přesným stylem řezu. Model Suizan Dozuki je osazen extra úzkou čepelí a dřevěnou rukojetí obalenou plastovým ratanem. Ideální pro velmi jemné a precizní řezy do dřeva tahem. Tloušťka čepele pouze 0,3 mm.
Pro jemný řez v projektech kde má smysl každý detail. Vyrobeno v Japonsku.

Pro řez: Příčný
Rukojeť: Dřevěná
Typ pilky: Tahová
Počet zubů na cm: 7 zubu
Délka čepele: 150 mm
Tloušťka čepele: 0,3 mm
Délka pilky: 390 mm

Výhodou japonských pil je především využití principu tažného pohybu v kombinaci s tenkou čepelí a jemným zubem. Díky principu řezání tahem se pila nekroutí, díky jemnému zubu a tenké čepeli dokáže japonská pila velice jemný a přesný řez při vynaložení malého úsilí. Hroty japonských pil jsou kalené a broušené až po 3 hranách, listy těchto pil ze dají vyměnit.

Zuby pro příčný řez (napříč přirozenými vlákny ve dřevě) mají tvar lichoběžníku a může jít zuby střídavě nakloněné vpravo a vlevo. Zuby se ostří po třech stranách.

Zuby pro podélný řez (kopírují směr přirozeného dřevěného vlákna), mají tvar trojúhelníku a mnohdy mají u rukojeti zuby jemnější, aby se dal začít naprosto přesný řez. Směrem ke konci čepele mohou být zuby hrubší.

Recenze

Napsat recenzi

SUIZAN Dozuki - 150 mm Japonská pila

SUIZAN Dozuki - 150 mm Japonská pila

Japonská pila SUIZAN Dozuki - 150 mm

4 dalších produktů ve stejné kategorii: