Kategorie

Informace

Naše prodejny

Naše prodejny

ADMIRA CZ, Masná 27/9, 602 00 Brno; Tel: 530 310 230, +420 777 232 707

visa

Naše recenze z nákupního portálu

AvatarPetr J.
05.09.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlost, spolehlivost, rozumné ceny
AvatarKamil N.
01.08.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Ok.
AvatarRostislav G.
23.07.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Spokojenost
AvatarJitka O.
25.07.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlé dodání za dobrou cenu.
AvatarMilan M.
21.06.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
velmi ochotni prodavajici siroky sortiment mirne levnejsi
Celkový názor:
prehledny eshop a stredne velka prodejna v Brne, ochotny personal

Značky Počet značek: 52

na stránku
Zobrazeno 25 – 36 z 52 položek
  • KUBALA

    Polský výrobce ručního nářadí zejména pro řemeslníky. Štětky, stěrky, škrabky, hladítka, vymazávačky, válečky a další zejména  zednické a malířské nářadí. Kubala na řadě svých výbcích uvádí již od roku 2004 "ROST FREI", což je garance že nářadí je vyrobeno z nerezového plechu, který je kyselině odolný.

  • LIBELLE

    Vodováhy, vodováhy a zase vodováhy. Za nízké ceny ve všech délkách a s upevněním libely pomocí rozpínací úchytky. Robustní hliníkové tělo, kvalitní upevnění libely u vodovah značky Libelle. Vodováhy splňují ISO 9001 - lepší viditelnost kapaliny a bubliny v kapalině.

  • MAKITA

    Firmu založil v roce 1915 Masaburo Makita v Japonsku a původně se zabývala výrobou generátorů a motorů.  Roku 1958 uvádí své první elektrické nářadí. Dnes je jedním z největších světových výrobců elektrického nářadí a zastřešuje dokonce i Německou firmu Dolmar - renomovaného výrobce zahradní a lesní techniky. Makita je zřejmě nejinovativnější současný výrobce elektrického ručního nářadí.

  • MASTER

    Firma vznikla v roce 1969 ve Spojených státech a původně se zabývala ručním nářadím. Přelom nastal roku 1981 kdy Master přichází s prvním naftovým topidlem. Do Evropy firma expandovala počátkem devadesátých let a nyní nabízí rozsáhlou nabídku topidel elektrických, plynových i naftových. Odvlhčovače a ucelená řešení pro vytápění. Výrobky značky Master se uplatňují především při profesionálním využití, na stavbách, v dílnách apod.

  • MEDVED

    Česká značka Medved, to je propojení těch nejvalitnějších světových komponent. Do elektrocentrál Medved se montují moroty Honda a Vanguard (Brigs&Stratton) a vysoce kvalitní alternátory Linz. V nabídce výrobků Medved najdete rovněž elektrocentrály poháněné kardanem, nebo speciální svařovací elektrocentrály se zakomponovanými svářečkami. Široký rozsah použití, vždy ve vysoké, profesionální kvalitě.

  • MILWAUKEE

    Americká firma Milwaukee byla založena v roce 1924 ve stejnojmenném americkém městě A.F. Siebertem. Dnes se jedná o naprostou špičku mezi výrobci elektrického nářadí na světě. Nářadí Milwaukee je urřeno pro opravdové profesionály a samozřejmě i pro náročné kutily, kteří jsou ochotni si za kvalitu připlatit. Tříletá záruka na profesionální stroje značky Milwaukee. Inovace a patenty. Například v oblasti boruracích kladiv Milwaukee čerpá s odkazu legendární značky Kango. Na poli aku nářadí se můžeme spolehnout na Red-Lithium-Ion baterie, které je možno provozovat až v -18°C! Rozsáhlý program značky Milwaukee, to je více než 500 druhů nářadí v nejrůznějších oblastech profesionálního využití.

  • MP.S

    Německá firma vyrábějící profesionální a vysoce kvalitní plátky, bi-metalové korunky a pilové kotouče. Pro firmu MP.S je charakterizující inovativnost a preciznost ve svém oboru.

  • NAREX

    Narex je součástí německého koncernu TTS Tooltechnic Systems AG & Co. Dnes se jedná především o nářadí pro kutily.

  • Nivel System

    Nivel System je polská značka měřících profesionálních měřících přístrojů pro oblast stavebnictví. Vysoká kvalita a přesnost měření, široká škála funkcí a odolnost vůči obtížným terénním podmínkám jsou typické znaky měřících přístrojů značky Nivel system. Zařízení Nivel System představují moderní měřící technologie pro stavebnictví. Od laserových dálkoměrů, přes optické přístroje, po laserové rotační lasery, samozřejmě se vším představitelným profi příslušenstvím.

  • PROCRAFT

    Procraft je značka hobby nářadí vyráběného v Číně a rozšířeného zejména ve východní a střední Evropě, cílící zejmén a na náročnější hobby segment. V mnoha ohledech značka Procraft se svými výrobky dosahuje kvality profesionálních strojů. Důkazem toho je například akumulátorová úhlová bruska 125mm PWA216 nebo multiliniový laser LE-5D se zeleným paprskem. Rovněž dnes již příliš neviděné zpracování kovových částí nářadí procraft v provedení kladívkové oceli je pro milovníky staré školy velmi vítané.

  • Rotabroach

    Rotabroach, Imperial Works je anglická firma s dlouholetou tradicí ve vývoji a výrobě magnetických vrtaček nejvyšší kvality a příslušenství k těmto špičkovým strojům, které zančka Rotabroach vyváží své magnetické vrtačky a příslušenství do celého světa. Magnetické vrtačky Rotabroach jsou naprostý pojem v oblasti profesionálního vrtání v každém příslušném oboru.

  • RYOBI

    Ryobi je původní Japonská firma, která je dnes součástí nadnárodního koncertu TTI, kam patří společně např. se značkami AEG, nebo světovým lídrem v oblasti elektrického ručního nářadí - značkou Milwaukee. Jedná se o nářadí pro náročné kutily, s rozsáhlou nabídkou strojů a příslušenství pro dům, dílnu i zahradu. To vše za velmi příznivou cenu, o čemž svědčí i fakt že se jedná o nejprodávanější nářadí ve Francii a postupně Ryobi dobývá i další světové trhy.

Zobrazeno 25 – 36 z 52 položek