Kategorie

Informace

Naše prodejny

Naše prodejny

ADMIRA CZ, Masná 27/9, 602 00 Brno; Tel: 530 310 230, +420 777 232 707

visa

Naše recenze z nákupního portálu

AvatarPetr J.
05.09.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlost, spolehlivost, rozumné ceny
AvatarKamil N.
01.08.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Ok.
AvatarRostislav G.
23.07.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Spokojenost
AvatarJitka O.
25.07.2023
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlé dodání za dobrou cenu.
AvatarMilan M.
21.06.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
velmi ochotni prodavajici siroky sortiment mirne levnejsi
Celkový názor:
prehledny eshop a stredne velka prodejna v Brne, ochotny personal

Značky Počet značek: 52

na stránku
Zobrazeno 13 – 24 z 52 položek
  • EIBENSTOCK

    Německý výrobce profesionálního elektrického nářadí s tradicí od roku 1919. Výroba je soustředěna do města Eibenstock na německé straně Krušných hor. Eibenstock vyrábí nářadí nejvyšší kvality, zabývá se především nářadím a nástroji pro sanační a renovační práce.  V sortimentu Eibenstock najdeme nářadí pro broušení, s celou řadu diamantových brusných destiček a diamantových kotoučů pro různé povrchy, v nabídce nechybí prvotřídní míchadla s řadou příslušenství, jádrové vrtačky a vrtáky, drážkovací frézy, leštičky, nebo vysavače. Vše propracované a mimořádně odolné, určené pro každodenní práci profesionálů.

  • FISKARS

    Profesionální ruční nářadí především pro využití na zahradě nebo v lese. Legendární sekery všech velikostí, z kvalitní uhlíkovové oceli - kováno v zápustce - jednoduše se brousí! Geniální ergonomie a propracovanost do posledního detailu. neuvěřitelná záruka 25 let!

  • FLEX

    Profesionální nářadí Německého výrobce založené na osvědčených modelech a precizních inovacích. Flex jako první vyvinul a uvedl na trh rychlootáčkovou ruční brusku - odtud "flexa" a vynalezl tyčovou brusku "žirafu", která doznala množství inovací a dnes je skvěle variabilní, disponuje vyměnitelnými hlavami, teleskopickou rukojetí, precizním systémem odsávání a dalšími funkcemi. Flex neustále inovuje a aplikuje nové nápady do nových strojů a rozsáhlého systémového příslušenství.

  • GENT

    Německý výrobce profesionální diamantové techniky. Vysoce kvalitní řežné kotouče pro rozbrušovací pily, úhlové brusky i stolní pily. Kotouče pro řezání za mokra i za sucha, kotuče chlazené vodou i na suché řezání. Diamantové korunky špičkové kvality pro upnutí do úhlové brusky, do vrtačky, nebo do aku nářadí.  Brusné kotouče na plocho a další. Český manuál ke každému výrobku. U diamantových kotoučů popis v češtině přímo na kotouči, přímo z Německé výrobní linky. Gent pro profesionály.

  • GK TOOLS

    Značka GK Tools vznikla v roce 1984 a zaměřuje se především na výrobu klíčů pro všestranné použití. Stranové klíče, očkoploché klíče vyrobené z chromvanadiové oceli od značky GK Tools. V nabídce značky GK Tools najdete rovněž svěráky a to jak dílenské, tak pod vrtačku, stahováky, trháky další nářadí.

  • HITACHI

    Od roku 1949 vyvíjí japonská firma Hitachi Koki elektrické přístroje a nářadí. V široké nabídce japonského výrobce najdeme ruční nářadí pro stavbu, dílnu i zahradu. Bohatý akumulátorový program, kvalitní sekací, vrtací i demoliční kladiva a celou řadu dalšího elektrického i benzínového nářadí.

  • HONITON

    Značka Honiton byla založena v roce 1979 na Taiwanu a specializuje se na výrobu ručního nářadí, zejména pro automobilový průmysl. Solidní poměr cena/výkon a hromada vychytávek, to je Honiton. Např teleskopické ráčny a vůbec velmi rozsáhlá nabídka od bitů přes kleště a šroubováky až po ucelé sady a stoly s nářadím.

  • IRWIN

    Firma Irwin vznikla ve Spojených státech, když se v roce 1884 spojili peníze a nápad lékárníka a kováře z města Martinsville v Ohiu. Tehdy vznikl spirálový vrták s vodícím středem a o rok později byla založena firma Irwin. Dnes v nabídce firmy Irwin najdeme bity, kleště, nákoleníky, boxy a další sortiment související s řemeslem.

  • Karnasch Professional Tools

    Německá firma založená v roce 1961 se zabývá výrobou profesionálních magnetických vrtaček, profesionálních strojních fréz, špičkových jádrových vrtáků pro magnetické vrtačky a dalším profi sortimentem v opracovávání kovu. Firma Karnasch Professional Tools je profesionálem ve svém oboru, dodává na trh ty nejpreciznější výrobky vyráběné v Německu. Magnetické vrtačky Karnasch jsou osazeny motory Eibenstock vyráběné v Německu. Za dlouholetou tradicí firmy Karnasch stojí celá řada inovací a patentů. Většinu sortimentu, který nabízíme u nás na stránkách jsme schopni expedovat v řádu několika dní.

  • KNIPEX

    Jednička ve světě kleští a ručního nářadí. Kleště všeho druhu a pro všechny činnosti. Kleště pro elektrikáře, armovací kleště, kleště pro instalatéry atd... Kleště pro jakýkoliv účel a jakékoliv řemeslo a činnost v té nejšpičkovější kvalitě. Německý výrobce s dlouhou tradicí. Firmu založil v roce 1882 Cronenbergu Carl Gustav Putsch. Kleště značky Knipex, to je synonymum pro kleště v nejlepší, profesionální kvalitě.

Zobrazeno 13 – 24 z 52 položek