GENT Diamantový kotouč SE-AL 125mm

GENT

SCW/800/125

Nový produkt

Segmentovaný řezný kotouč 125mm

Více informací

Dodání 2-5 dnů

843 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

visa

Více informací

Speciální diamantový, segmentový kotouč na vysoce busné, měkké, abrazivní materiály. Např. měkké a ostré cihly, asfalt, pískovec, abrasivní krytiny atd. Tam kde běžné kotouče rychle mizí, speciální kotouč SE-AL od GENTu drží díky segmentům přivařeným speciální laserovou technologií. Kotouče SE-AL se nezanáší a skvěle odebírají a vynáší řezaný materiál. Tento vysoce profesionálí kotouč na abrasivní materiály nese veškeré znaky jedinečného přístupu výrobce GENT. Obsahuje vyraženou oblast použití v češtině, stejně jako šipku směru otáčení, díky těmto jasným popisům je zřejmé, že ani po mnoha použitích se tyto základní informace nestrhnou a nevymažou a kotouč je tak stále výborně identifikovatelný a nehrozí jeho špatné použití.
Kotouč SE-AL doporučujeme na veškeré abrasivní materiály, naopak nedoporučujeme na materiály tvrdé.

Tento kotouč SE-AL je vhodný do malých kotoučových brusek o průměru 125mm. I v tomto malém průměru kotouč SE-AL od GENTu obsahuje nebývale vysoký 10mm segment!

Doporučené použití: čerstvý nevyzrálý beton a betonové výrobky, měkký abrasivní pískovec, měkké abrasivní cihly, kamnářský šamot, abrasivní střešní krytina, asfalt, abrasivní stavební materiál.

  • Průměr: 125mm
  • Vrtání: 22,23mm
  • Segment: 10x2,2mm

Recenze

Napsat recenzi

GENT Diamantový kotouč SE-AL 125mm

GENT Diamantový kotouč SE-AL 125mm

Segmentovaný řezný kotouč 125mm

29 dalších produktů ve stejné kategorii: