GENT Diamantový kotouč SD-UT 115mm

GENT

SCW/101/115

Nový produkt

Celoobvodový turbo řezný kotouč 115mm

Více informací

Skladem na prodejně

835 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

visa

Více informací

Extrémě tenký, celoobvodový, profesionální řezný diamantový kotouč Německého výrobce GENT se slintrovaným diamantovým segmentem pro čistý a nebývale rychlý řez ve tvrdých materiálech. Díky své minimální síle je kotouč nesrovnatelně rychlejší než konkurenční výrobky. Díky speciální konstrukci produkuje velice čistý řez a současně výborně odvádí řezaný materiál. Profesionální diamantový kotouč pro práci za sucha i za mokra si oblíbí především obkladači a všichni kdo chtějí od profesionálního kotouče profesionální výkon. Kotouče SD-UT dokáží bez nežádoucích oštípaných hran řezat slinuté dlažby (gres porcelanato, taurus) a tvrdé obklady, stejně jako karamiku, porcelán, teraco, mramor, břidlici, nebo umělý kámen. Naopak tento typ kotouče SD-UT od GENTu není vhodný na měkké materiály.

Tento kotouč o průměru 115mm je vhodný pro malé, jednoruční úhlové brusky a disponuje nebývalým množstvím kvalitního diamantového segmentu 8mm.

Doporučené použití: slinutá dlažba, tvrdé obklady a keramika, desky - žula, mramor, přírodní i umělý kámen, teraco, cotto.

  • Průměr: 115mm
  • Vrtání: 22,23mm
  • Segment: 8x1,2mm

Recenze

Známka 
2019-05-18

Ověřený zákazník

Pro:
je ultra tenký a tím pádem velice přesně řeže

Tato recence byla napsána prostřednictví nákupního rádce Heureka.cz

    Napsat svou recenzi!

    Napsat recenzi

    GENT Diamantový kotouč SD-UT 115mm

    GENT Diamantový kotouč SD-UT 115mm

    Celoobvodový turbo řezný kotouč 115mm

    26 dalších produktů ve stejné kategorii: