GENT Diamantová korunka VacuFlex 25mm, M14

GENT

VKW/025

Nový produkt

Korunka s diamanty letovanými ve vakuu 25mm

Více informací

Skladem na prodejně

1 130 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

visa

Více informací

Profesionální diamantová korunka Německého výrobce GENT vyrobená speciální technologií letováním diamantů ve vakuu. Vrtací korunka je osazena závitem M14 a je určena pro použití v úhlových bruskách. Postup vrtání je takový, že hranou korunky narušíte obklad a korunku srovnáte do vrtací polohy. Můžete a nemusíte ji chladit. Funguje při vrtání za sucha i za mokra. Výraz "vrtání" je vlastně v tomto případě nepřesný, diamantová korunka GENT materiál postupně vybrousí. Výsledek je velmi čistý a estetický, další výhodou je, že díky své šetrnosti nehrozí prasknutí obkladačky, nebo dlaždice. Chcete li otvory do dlažby, keramiky, porcelánu, přírodního kamene apod., jednoznačně nejčistší a nejprofesionálnější řešení je diamantová korunka GENT, Vacuflex je určen pro všechny standardní typy úhlových brusek se závitem M14.
Tento průměr je vhodný pro otvory např. pro husí krky 23mm, kotvení, tvorbu veškerých představitelných otvorů do obkladů a dalších stavebních materiálů. Doporučujeme.

Doporučené použití: všechny obklady a dlažby včetně slinutých, keramika, porcelán, desky: žula, mramor, teraco, přírodní kámen, plast, sklolaminát, sklo (podmíněně).

  • Průměr: 25mm
  • Upnutí: M14
  • Segment: 15mm

Recenze

Napsat recenzi

GENT Diamantová korunka VacuFlex 25mm, M14

GENT Diamantová korunka VacuFlex 25mm, M14

Korunka s diamanty letovanými ve vakuu 25mm

30 dalších produktů ve stejné kategorii: