GENT Diamantový brusný kotouč DUPLEX A 150mm

GENT

DU/A150

Nový produkt

Segmentovaný brusný kotouč 150mm

Více informací

Dodání 2-5 dnů

3 378 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

visa

Více informací

Vysoce kvalitní dvouřadý, diamantový brusný kotouč. Německý výrobce GENT kotouče DUPLEX A označuje jako "prémiové". Tyto černé kotouče jsou vhodným nástrojem pro obrušování asfaltu a měkkých materiálů, typicky nivelačních stěrek, nebo omítek. Tomuto typu kotouče se také říká hrncový, protože primárně nachází uplatnění v tzv. bruskách na beton, ve speciálním nářadí vhodném pro broušení diamantem na plocho. Nárazově lze tyto kotouče aplikovat i do klasických úhlových brusek, tyto stroje však na takové kotouče nejsou primárně stavěny a při jejich dlouhodobém používání dochází k mechanickému poškození nářadí nevhodným užíváním - jednoduše kotouč je těžší.
Tyto kotouče GENT jsou charakteristické výborným vyvážením, což má opodstatnění jak pro stroj, tak pro obsluhu. Špatně vyvážený kotouč háže, ničí stroj a obsluha trpí, což se u kotoučů značky GENT neděje! Doporučujeme.
Tento konkrétní diamantový brusný kotouč je vhodný zejména pro brusky na beton, nebo nárazově na universáln úhlové brusky s průměrem 150mm nebo větší. Lépe na větší úhlové brusky, které mají ze své podstaty pevněji uložené vřeteno.

Doporučené použití: nevyzrálý beton, zvětralý beton,cementový potěr, čertsvé nivelační stěrky, omítky, měkké cihly, porobeton, vápenopískové tvárnice, asfalt, abrasivní pískovec.

  • Průměr: 150mm
  • Vrtání: 22,23mm
  • Výška segmentu: 5,5mm
  • Počet segmentů: 20ks

Recenze

Napsat recenzi

GENT Diamantový brusný kotouč DUPLEX A 150mm

GENT Diamantový brusný kotouč DUPLEX A 150mm

Segmentovaný brusný kotouč 150mm

8 dalších produktů ve stejné kategorii: