NIVEL SYSTEM CL1 Laser křížový 50m, červený paprsek, 2 roviny

Nivel System

NS_NIVCL1

Nový produkt

Dodání 2-5 dnů

3 490 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

visa

Více informací

Křížový laser Nivel System CL1 je určen pro stanovení horizontální a vertikální roviny a obou rovin zároveň ve formě kříže s rameny protínajícími se pod pravým úhlem. Toto zařízení lze díky velmi výrazným referenčním čarám použít v otevřených i v uzavřených prostorech. Pulzní funkce umožňuje využívat laserový senzor a pracovat tak s přístrojem na větší vzdálenosti a venku. V balení s laserem se nachází také praktický adaptér, který umožňuje pohodlné nastavení laseru.

  • přesnost a spolehlivost - výrazný červený laserový paprsek zaručuje pohodlnou práci za každých podmínek, zařízení umožňuje práci s přesností ±1 mm/5m

  • ještě větší dosah - pulzní funkce umožňuje pracovat s laserovým senzorem venku na velké vzdálenosti

  • všestrannost a multitasking - laserové paprsky - horizontální a vertikální - mohou být zobrazeny samostatně nebo zároveň (např. ve formě kříže), laserový bod dodatečně umožňuje horizontální přenos bodů bez potřeby zapnutí vertikálního paprsku (úspora baterie)

  • rychlé vyrovnání - inovační magnetický kompenzátor vibrací zajišťuje rychlou přípravu zařízení k práci. Laser stabilně promítá paprsek, a to i na nestabilním povrchu. Po zablokování kompenzátoru umožňuje laser pracovat se šikmými paprsky.

  • intuitivní ovládání - ovládání jedním tlačítkem - stačí zapnout a můžete začít měřit, univerzální montáž na stativ nebo výtyčku (připevnění šroubem: 1/4" a 5/8")

  • laserový adaptér - se silnějšími magnety a bezpečným připevněním i v obtížných podmínkách na staveništi, navíc nabízí možnost nastavení v určené výšce a směru

  • zařízení odolné vůči poškození – gumové prvky laserového krytu chrání laser před poškozením v důsledku úderů a nárazů, zařízení je odolné vůči vodě a prachu (IP54)



Obsah balení

 

křížový laser CL11 ks
pouzdro1 ks
baterie1 kpl.

Záruka

Záruka je poskytována na dobu 12 měsíců (s možností prodloužení na 24 měsíců). Zákazníci získají podporu v případě jakýchkoli problémů se zařízením během záruční doby i po jejím uplynutí.  

Specifikace

Technické parametry
Laserový paprsekčervený, >1 mV (třída II)
Přesnostlaserového paprsku: ±1 mm/5 m
Zobrazení paprsku/úhel zobrazení90° ±60"
Dosah15 m (uvnitř), 50 m s laserovým senzorem
Třída odolnostiIP54
Rozsah samovyrovnání±3°
Napájení4,5 V (3 alkalické baterie AA)
Provozní teplota-15 °C – +45 °C
Připevnění (šroub)1/4”, 5/8"
Rozměry105 x 55 x 104 [mm]
Hmotnost0.419 kg

Recenze

Napsat recenzi

NIVEL SYSTEM CL1 Laser křížový 50m, červený paprsek, 2 roviny

NIVEL SYSTEM CL1 Laser křížový 50m, červený paprsek, 2 roviny

10 dalších produktů ve stejné kategorii: