EIBENSTOCK EBS 235.1 bruska na beton podlahová

EIBENSTOCK

EBS_06346000

Nový produkt

Zboží na objednávku. Doba dodání cca týden. Vyrobeno v Německu.

Více informací

Dodání 2-5 dnů

59 000 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

visa

Více informací

Bezkonkurenční profesionální bruska na beton se základním talířem pro brusné segmenty a pojezdovými kolečky. Jednoduchá a funkční kontrukce pro aplikaci diamantového kotouče s průměrem 236mm. Lze variovat mezu unašecím talířem, který je součástí dodávky a lze jej osadit diamantovými brusnými destičkami pro různé povrchy. Případně lze unašecí talíř zaměnit za celý diamatový kotouč (není součástí dodávky)
Podlahová bruska na beton je určena především k zahlazování nerovností betonových a potěrových povrchů, odstraňování starých nátěrů a zbytků lepicích hmot.
Mimořádně jednoduchá a funkční, robustní a přitom pohodlná mašina s několika jednoduchými nastaveními pro lepší komfort při práci. Kolmo umístěný motor v místě kde není ohrožen vznikajícím prachem (delší životnost stroje).
Odsávací otvor pro připojení externího vysavače. Odklopný kryt brusného talíře pro lepší broušení u zdi.
Bezpečnostní elektronika stroj vypne při přetížení, avšak dostatečná výkonnostní rezerva motou o příkonu 2.200W a konstantních otáčkách tyto situace minimalizuje.
Podlahová bruska Eibenstock EBS 235.1 je vybavena pojezdem a je tedy určena pro profesionální vyladění a vybroušení nerovností u betonových podlah, broušení podlah s lepidlem apod.

Napájení: 230 V
Příkon: 2200 W
Průměr kotouče:    235 mm
Upnutí nástroje: M20 vnější spec.
Otáčky naprázdno: 1.380

Recenze

Napsat recenzi

EIBENSTOCK EBS 235.1 bruska na beton podlahová

EIBENSTOCK EBS 235.1 bruska na beton podlahová

Zboží na objednávku. Doba dodání cca týden. Vyrobeno v Německu.

Příslušenství

8 dalších produktů ve stejné kategorii: