GENT Diamantový kotouč SE-WL 230mm

GENT

SCW/610/230

Nový produkt

Segmentovaný řezný kotouč 230mm

Více informací

Dodání 2-5 dnů

992 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

visa

Více informací

Precizní segmentový, řezný,  diamantový kotouč s laserem vařeným diamantovým segmentem pro tvrdé materiály. Snese i lehčí armovaný beton, což z něj dělá cenově velice dostupný a současně velmi universální řezný kotouč. Doporučujeme na vyzrálý beton (např. zámková dlažba), tvrdé cihly, tvrdé střešní krytiny (pálené i betonové) apod.  Profesionální řezný kotouč SE-WL od GENTu výborné vynáší řezaný materiál, může se pochlubit dlouhou životností, díky laserem vařenému, kvalitnímu  diamantovému segmentu o nadstandartním množství. Velice výhodný poměr ceny a výkonu dělá z kotoučů SE-WL oblíbenou variantu universálního kotouče nejen pro profesionály. Kotouč SE-WL můžete a nemusíte chladit vodou, funguje výborně při řezání za sucha i za mokra. Je perfektně zpracovaný s česky vyraženým popisem použití a směrem otáčení, takže ani při dlouhodobém používání potřebné informace nezmizí a nehrozí tam mylná aplikace kotouče.

Tento konkrétní kotouč je vhodný do jakékoliv dvouruční úhlové brusky o průměru 230mm na tvrdé a středně tvrdé materiály.

Doporučené použití: vyzrálý beton i lehce armovaný, vyzrálé betonové výrobky, vyzrálá zámková dlažba, tvrdší cihly, pálená i betonová střešní krytina, středně tvrdý až tvrdší stavební materiál.

  • Průměr: 230mm
  • Vrtání: 22,23mm
  • Segment: 10x2,4mm

Recenze

Napsat recenzi

GENT Diamantový kotouč SE-WL 230mm

GENT Diamantový kotouč SE-WL 230mm

Segmentovaný řezný kotouč 230mm

26 dalších produktů ve stejné kategorii: