GENT Diamantový kotouč GST-UL 115mm Zobrazit větší

GENT Diamantový kotouč GST-UL 115mm

GENT

SCW/210/115

Nový produkt

Celoobvodový hladký řezný kotouč 115mm

Více informací

Dodání 2-5 dnů

1 047 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

visa

Více informací

Profesionální celoobvodový diamantový řezný kotouč Německého výrobce GENT. Ideální použití je při žezání za mokra, zvládá však i řezání za sucha. Tento malý diamantový kotouč je vhodný především na tvrdé a slinuté obklady, dlažbu, keramiku apod. Na rozdíl od segmentového diamantového kotouče nevyštípává povrchovou strukturu (glazuru) řezaného materiálu a řez zůstává žádoucím zbpůsobem čistý.

Tento malý kotouček GST-UL 115mm od Gentu disponuje množstvm diamantu po obvodu o segmentu 7mm, což zajišťuje nadstandardně dlouhou životnost. Tento malý kotouček se často používá na vyžezávání otvorů menších rozměrů, tam kde nestačí diamantové vrtací korunky, nebo není vhodný kruhový otvor. Dá se použít rovněž na řezání skla! Malý diamantový řezný kotouč se sintrovaným diamantovým segmentem pro detailní, profesionální řezání čistých řezů v malých úhlových bruskách.

Doporučené použití: tvrdé až slinuté obklady a dlažby, keramika, teraco, tenké tvrdé i slinuté obklady a dlažby, keramika, teraco, tenké desky - žula, mramor, přírodní kámen, čedičová dlažba.

  • Průměr: 115mm
  • Vrtání: 22,23mm
  • Segment: 7x1,5mm

Recenze

Napsat recenzi

GENT Diamantový kotouč GST-UL 115mm

GENT Diamantový kotouč GST-UL 115mm

Celoobvodový hladký řezný kotouč 115mm

26 dalších produktů ve stejné kategorii: