NIVEL SYSTEM N24x Optický nivelační přístroj

Nivel System

NS_5220.00

Nový produkt

Dodání 2-5 dnů

5 550 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

visa

Více informací

Optický nivelační přístroj Nivel System N24x je zařízení pro velmi přesné měření výškových rozdílů. Je vybaveno vysoce kvalitní optikou, která zaručuje velmi dobrou kvalitu zobrazení (čitelné zobrazení). Magnetický kompenzátor umožňuje měření na nestabilních terénech, kde může být stativ s nivelačním přístrojem vystaven neustálým vibracím. Přístroj je odolný vůči prachu a vodě, a proto jej lze používat v obtížných podmínkách - za deště nebo ve velmi zaprášeném prostředí. Nivelační přístroj je určený pro geodety, silničáře, stavitele, archeology, zkrátka pro všechny odborníky, kteří vyžadují nejvyšší přesnost a spolehlivost měřícího přístroje.

ZNAČKOVÉ ZAŘÍZENÍ ZA DOSTUPNOU CENU

Nivel System je značka měřících přístrojů pro stavebictví a geodézii. Produkty Nivel System jsou určeny široké škále odběratelů, pro které je jedním ze základních kriterií výběru přijatelná cena se zárukou odpovídající kvality, která zajistí možnost všestranného použití profesionální měřící soupravy za nižší cenu než doposud.

NEJVYŠŠÍ PŘESNOST MĚŘENÍ

Díky vysoké kvalitě optického systému (dalekohled se zvětšením 24x) zajišťuje nivelační přístroj přesnost 2 mm na 1 km dvojité nivelace a může být použit pro stavební úkoly i pro náročná geodetická měření. Obraz v dalekohledu je jasný a čitelný.

ODOLNÝ VŮČI OBTÍŽNÝM PRACOVNÍM PODMÍNKÁM A VŮČI VIBRACÍM A OTŘESŮM

Zabudovaný magnetický kompenzátor přístroj automaticky vyrovnává a usnadňuje tak práci na místech s nestabilním a vibrujícím podložím (např. na staveništi nebo v blízkosti těžkých strojů). Zařízení je také vysoce vodotěsné a prochotěsné podle normy IP66.

V MINIMÁLNÍ VZDÁLENOSTI OD NIVELAČNÍ LATĚ

Zařízení je přizpůsobeno pro práci s minimální délkou cíle 0,3 m, což umožňuje nivelaci oblasti v blízkosti stanice, aniž by bylo nutné ji změnit.

KOMFORTNÍ OVLÁDÁNÍ

Tečný šroub umožňuje přesně natočit přístroj na nivelační lať a krabicová libela se zrcadlem zase umožňuje snadné a rychlé vyrovnání přístroje.

STABILNÍ A SPOLEHLIVÝ

Kovové pouzdro a vysoce kvalitní komponenty nivelačního přístroje zajišťují bezproblémový provoz i v obtížných polních podmínkách. Váš přístroj bude fungovat díky poprodejnímu servisu po mnoho let.

SPOLEHLIVÉ A OVĚŘENÉ ZAŘÍZENÍ

Měřicí zařízení používané na staveništi je podrobeno nejvyšším testům odolnosti. Mělo by zajistit stabilní práci a správná měření, ať už pracuje v zaprášeném prostředí, v obtížných terénních podmínkách nebo v blízkosti těžkých strojů. Právě proto klade společnost 3gon Positioning na první místo kvalitu svých produktů. Tento výrok potvrzuje fakt, že jsou nivelační přístroje Nivel System řady Nx vybaveny komponenty nejvyšší kvality. Před prodejem musí každý přístroj projít důkladnými certifikovanými testy a kvalita těchto přístrojů je zaručena jednou z nejdelších záručních dob na trhu - 5letou záruční dobou.



Obsah balení

 

optický nivelační přístroj1 ks
clona dalekohledu1 ks
rektifikační jehla1 ks
olovnice1 ks
přepravní kufr1 ks
návod k obsluze1 ks

Záruka

Záruka je poskytována na dobu 5 let. Zákazníci získají podporu v případě jakýchkoli problémů se zařízením během záruční doby i po jejím uplynutí.  

Specifikace

Technické parametry
Délka dalekohledu215 mm
Přesnost na 1 km dvojité nivelace2 mm/km
Přesnost na 1 km dvojité nivelace s mikrometremnd
Zobrazeníjednoduché
Zvětšení24x
Průměr objektivu36 mm
Zorné pole1° 20' (2,3 m)
Palubní kapacita3,5"
Minimální ohnisková vzdálenost0,3 m
Hmotnost přístroje1,75 kg
Rozměry (š x v x d)130 mm x 140 mm x 215 mm
VodotěsnostIP66
Záruka5 let

Recenze

Napsat recenzi

NIVEL SYSTEM N24x Optický nivelační přístroj

NIVEL SYSTEM N24x Optický nivelační přístroj

1 další produkt ve stejné kategorii: