GENT Diamantový brusný kotouč DUPLEX A 115mm

GENT

DU/A115

Nový produkt

Segmentovaný brusný kotouč 115mm

Více informací

Dodání 2-5 dnů

2 265 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

visa

Více informací

Vysoce kvalitní dvouřadý, diamantový brusný kotouč. Německý výrobce GENT kotouče DUPLEX A označuje jako "prémiové". Tyto černé kotouče jsou vhodným nástrojem pro obrušování asfaltu a měkkých materiálů, typicky nivelačních stěrek, nebo omítek. Tomuto typu kotouče se také říká hrncový, protože primárně nachází uplatnění v tzv. bruskách na beton, ve speciálním nářadí vhodném pro broušení diamantem na plocho. Nárazově lze tyto kotouče aplikovat i do klasických úhlových brusek, tyto stroje však na takové kotouče nejsou primárně stavěny a při jejich dlouhodobém používání dochází k mechanickému poškození nářadí nevhodným užíváním - jednoduše kotouč je těžší.
Tyto kotouče GENT jsou charakteristické výborným vyvážením, což má opodstatnění jak pro stroj, tak pro obsluhu. Špatně vyvážený kotouč háže, ničí stroj a obsluha trpí, což se u kotoučů značky GENT neděje! Doporučujeme.
Tento konkrétní diamantový brusný kotouč je vhodný zejména pro brusky na beton, nebo nárazově na malé úhlové brusky, lépe na větší úhlové brusky, které mají ze své podstaty pevněji uložené vřeteno. Pri aplikaci na brusku na beton je součástí stroje integrované odsávání, u běžných úhlových brusek doporučujeme použít některý z vhodných odsávacích krytů (nutno zvolit kompatibilní kryt a stroj).

Doporučené použití: nevyzrálý beton, zvětralý beton,cementový potěr, čertsvé nivelační stěrky, omítky, měkké cihly, porobeton, vápenopískové tvárnice, asfalt, abrasivní pískovec.

  • Průměr: 115mm
  • Vrtání: 22,23mm
  • Výška segmentu: 5,5mm
  • Počet segmentů: 18ks

Recenze

Napsat recenzi

GENT Diamantový brusný kotouč DUPLEX A 115mm

GENT Diamantový brusný kotouč DUPLEX A 115mm

Segmentovaný brusný kotouč 115mm

11 dalších produktů ve stejné kategorii: